Πέτρος Κατσουρίδης

Βιογραφικό:

Ο Πέτρος Κατσουρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/08/1995 και έχει καταγωγή από την Κύπρο.
Από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλη αγάπη στη μουσική και σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο Αττικό Ωδείο. Αργότερα ξεκίνησε και πιάνο στο ίδιο ωδείο, ώσπου σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Όσο πήγαινε ακόμα σχολείο πραγματοποιούσε αρκέτα ενδοσχολικά live με μεγάλη επιτυχία. Από τα 16 του χρόνια ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Στα 17 του μόλις χρόνια, δήλωσε συμμετοχή σε έναν σημαντικό μουσικό διαγωνισμό και κατέκτησε την 4η θέση, ανάμεσα σε πληθώρα διαγωνιζομένων. Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, κατέφερε στα 18 του χρόνια να περάσει στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το ταλέντο του έγινε γρήγορα αντιληπτό από τη χορωδία της Παντείου, όπου και του ζήτησαν να συμμετέχει αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν το κατάφερε.

Από τον Απρίλιο ανήκει στη μουσική οικογένεια της Spider Music. Υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό του συμβόλαιο και κυκλοφόρησε το πρώτο του single «Μεθυσμένο Τραγούδι». Πραγματοποιεί με όλο και αυξανόμενη συχνότητα live σε κλαμπ της Αθήνας, επίσης, συμμετείχε στη συναυλία κατά του καρκίνου του μαστού, που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Οι φίλοι του αυξάνονται συνεχώς και τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση. Ο ίδιος γίνεται συνεχώς καλύτερος και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη καινούργια του δισκογραφική δουλειά που όλοι περιμένουμε.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Μεθυσμένο Τραγούδι – Spider Music

About Spider Music

 

Η Spider Music δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό του όρου δισκογραφία στην Ελληνική "Μουσική Βιομηχανία". Η Spider Music στο πλευρό του κάθε καλλιτέχνη της υλοποιεί αυτά που υπόσχεται.

Spider Artists

 

   
 

newsletter

 

Subscribe for our latest news!