Ακούσαμε το νέο EP του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης κομμάτια» από την Spider Music

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης Κομμάτια» βρίσκεται εκεί έξω από τον Ιούνιο και την Spider Music και έρχεται να σε κάνει να το ερωτευτείς.

Είναι ένα EP με 4 τραγούδια, τα οποία ξεχειλίζουν από έρωτα και αγάπη και μπαίνουν στα ακουστικά σου είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι χωρισμένος είτε βρίσκεσαι στο στάδιο που θες να ερωτευτείς. Σε μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου και στίχους του ποιητή Γιώργου Χονδραλή, ο Αλέξανδρος Θεοδωρής δείχνει να πλαισιώνεται από εξαιρετικούς συνεργάτες και μαζί με τη δική του μαεστρία και μουσική παιδεία προσφέρει ένα σύνολο που κάνει τον ακροατή να ψάξει παραπάνω τον συγκεκριμένο μουσικό, αλλά και να τον έχει στα υπόψιν του όταν βγάζει κάτι.

Τα τραγούδια του είναι καλογραμμένα και έχουν το καθένα το δικό τους χαρακτήρα. Από παιχνιδιάρικα μέχρι λυπητερά και από θέματα αγάπης μέχρι θέματα μοναξιάς, σου δίνουν ένα ιδιαίτερο feeling που σε κάνει να καταλάβεις ότι ο Αλέξανδρος το νιώθει όλο αυτό. Έχει μπει στο 100% του ύφους του δίσκου και βγάζει πάθος γύρω από όλο αυτό που κάνει αγγίζοντας τον ακροατή.

Σίγουρα θα ξεχωρίσεις το ομότιτλο «Αγάπης Κομμάτια» και το «Ψάχνεις Τη Λύση». Το πρώτο σε βάζει 100% στο ύφος του EP και το δεύτερο είναι η μπαλάντα του δίσκου που προδίδει εναλλαγές στο ρεφρέν και μπλέκει λίγο πιο ροκ στοιχεία ανά στιγμές που δεν σου περνάνε αδιάφορα. Δύο πολύ δυνατά τραγούδια, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φτιάχνουν ένα τελικό αποτέλεσμα που ακούγεται παραπάνω από ευχάριστα. Και αυτό οφείλεται λόγω όσων μπλέκονται εδώ.

Στίχοι, μουσική, φωνή, όλα συνδυάζονται άρτια. Και όλα αξιοποιούνται άριστα από τον Αλέξανδρο Θεοδωρή που δείχνει το ποιόν του και το τι είναι ικανός να κάνει. Αγαπάει αυτό που κάνει και έχει τα μουσικά όπλα να το υποστηρίξει. Ειδικά η ερμηνεία του στα τραγούδια είναι σε πολύ υψηλό βαθμό και μας κάνει να θέλουμε να τον ακούσουμε από κοντά αλλά και να δούμε και από αυτόν ένα full length album.

Η Spider Music παρουσιάζει το νέο single του Δημήτρη Σπυριδάκη, με τον τίτλο “Είπες θα ‘ρθεις”, σε μουσική δική του και στίχους της Θάλειας Μπιρικάκη.

Το τραγούδι αυτό σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας της Spider Music με τον Δημήτρη και αποτελεί ένα single που σε ταξιδεύει, σε εξιτάρει και σε περνάει από διάφορους μουσικούς κόσμους. Οι κόσμοι αυτοί ντύνονται με λάουτο, λύρα, κιθάρα ακουστική, ηλεκτρικό μπάσο και κρουστά, όλα από τον Σπυριδάκη και έχουν συνδυαστεί με τόση ομορφιά που ανταποκρίνονται στο 100% του σκοπού τους.

Έχει γίνει αριστοτεχνική γραφή των οργάνων και ο καλλιτέχνης καταφέρνει να αγαλλιάσει την ψυχή του ακροατή από τη μία, αλλά και από την άλλη να τον κάνει να σηκωθεί και να χορέψει τους ρυθμούς της λίρας και του λάουτου που είναι πολύ δυνατά στο συγκεκριμένο τραγούδι. Το “Είπες θα ‘ρθεις” σε μεταφέρει στους τόπους των οργάνων και στέκεται επάξια στο ύψος αυτών που θέλουν και παίζουν τέτοια είδη μουσικής.

Περισσότερα εδώ

Share:

Spider Music

Αναπαύσεως 6, Μαρκόπουλο, Αττική, 19003
Phone: +302299310049
Email: info@spider-music.com